Gratis af te halen – Lympies & Co-infecties


Gratis af te halen – Lympies & Co-infecties
Erg aanhankelijke Lympies en co-infecties.
Je hoeft ze niet uit te laten en ook niet bang te zijn dat je ze snel kwijt raakt.
Ze zijn niet duur in onderhoud, enkel als je er vanaf wil :-).
Wil je meer nestjes, dan kun je ze het beste veel suiker geven, daar houden ze van.
Je moet alleen niet teveel slaap nodig hebben, ze vinden het vaak erg leuk om je uit je slaap te houden.
Interesse? Stuur maar een berichtje, verzendkosten zijn voor mij.

——————————————————————

Het is alweer een nieuw jaar! Feestdagen achter de rug, kerstversiering is er nog, wel zo gezellig :-).

De feestmaand was wel erg vermoeiend, maar ik vond het leuk om mijn vrienden en familie even te kunnen zien. Terwijl de andere mensen zich tegoed deden aan de wijn en kerstgebak, nam ik wat extra tramadolletjes om de dag door te kunnen komen.

Iedereen hield veel rekening met mij, het is heel fijn dat ik zulke lieve vrienden en familie heb die mij begrijpen.
Als een gesprek voor mij te druk werd, hield ik mij afzijdig maar ik luisterde wel. Het is voor mij ook genoeg om er gewoon bij te zijn, zonder actief deel te kunnen nemen aan het gesprek.

Een paar dagen daarvoor op 23 december ben ik weer naar Dr. de Meirleir geweest en heb ik nieuwe antibiotica meegekregen. Deze hakt er wel in, het is 2x per dag 500 mg clarithromycine. Ik heb veel last van herxheimer reacties. De medicatie slaat in ieder geval erg goed aan!

De afgelopen week lig ik constant op bed en alleen tijdens het avondeten kan ik een uurtje beneden zitten. Ik kijk overdag wel series met het geluid zacht en lig verder lekker te liggen, omdat de rest me niet lukt.

Ik voel me erg licht in mijn hoofd, de rechterkant van mijn lichaam tintelt constant, ook mijn lippen. Mijn zenuwpijnen verergeren en sinds deze antibiotica heb ik veel meer last weer van migraine.
De sumatriptan is niet aan te slepen helaas.

Maarrrr ik slaap ook beter, ik voel me veel suffer van de clari. In de avond val ik hierdoor een stuk sneller in slaap en ik slaap langer door. Ik word wel uitgeput wakker, maar ik slaap in ieder geval goed! Dat vind ik al heel fijn.

Ik hoop wel dat deze herx niet al te lang duurt, zodat de maanden iets meer leefbaar worden en ik ook weer beneden op de bank kan zitten. Wel word ik heel goed verzorgd door Ewout, mijn dag-en nacht zuster, daar ben ik heeeeel erg blij mee!

aba171e848af8dd541d4453feb9b8a09


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *