538 hier met je rekening!


Mijn lieve vrienden en familie hadden voor mij een fijne rekening van een bloedonderzoek opgestuurd naar Radio 538.

In de actie ‘hier met je rekening’, betalen ze ieder uur een ingestuurde rekening. Voorwaarde is wel, je moet binnen een kwartier naar de studio bellen.

Al mijn vrienden en familie zijn al de hele week aan het luisteren, omdat mijn hoofd nogal protesteert als ik de radio aanzet, krijg ik meteen meer hoofdpijn.

De hele week al zetten mijn ouders vroeg de wekker, want het begint al om 7 uur in de ochtend.

Vanmorgen werd ik rond half elf wakker, ik lag nog beetje bij te komen en toen ging de telefoon. Ik zei tegen Ewout pak jij hem maar even, ik moet nog even wakker worden.

Maarrr zolang de tijd om wakker te worden had ik niet, het was mijn mama die zei je moet nuuuuuu radio 538 bellen ze hebben je naam genoemd!

Uiteraard meteen de telefoon gepakt, eerst nog het verkeerde nummer ingetoetst want het hoofd van een slaperige lymie werkt niet altijd mee :-).
Uiteindelijk het goede nummer, toen kwam het menu, ik kon kiezen uit optie 1, 2 of 3, optie 3 gekozen maar was de verkeerde.

Snel nog een keer gebeld met optie 2 en jaaaa hoor ik was in de studio.
Een aardig meisje kreeg ik aan de telefoon die nog wat vragen stelde en daarna kreeg ik Menno aan de telefoon de presentator van het programma, vriendelijke jongen. Het was nog niet live, maar hij kwam zo bij me terug!

Nou en daar kwam het hoor, mijn rekening van (hou je vast) negentienhonderdtweeentwintig euro wordt betaald door radio 538.

Super blij ben ik, ontzettend bedankt radio 538!

Voor degene die het willen terug luisteren dit kan via:

http://www.538.nl/gemist/22993/greatest-hits-5

Selecteer: Uur 2 en na 14 minuten hoor je mij praten over de ziekte van Lyme.

79182-Smile+and+Be+Happy+Quotes


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *